17.4.13

Το "μεγκάλο" κανάλι, ο Πάνος, ο Χρήστος και η Όλγα. Μία "χαρούμενη" παρέα....

 
 

H γνωστή πλέον υπόθεση της μαζικής διαμαρτυρίας, έξω απο το "μεγκάλο" κανάλι στην λεωφόρο Μεσογείων, προ ημερών, για το απερίγραπτο και διαρκές ΑΙΣΧΟΣ, της υπερπροβολής τουρκικών ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΝ τηλεοπτικών σκουπιδο-σειρών, είναι σε όλους αντιληπτή.
Όπως επίσης, αρκούντως "προεβλήθη" και μάλιστα με μπόλικη υπερβολή, η, άς πούμε, ασυνήθιστα "θυμωμένη" αντίδραση βουλευτού της Χ.Α., έξω απο την είσοδο του καναλιού...

Μάλιστα η συνεχιζόμενη "αυθόρμητη" επιστράτευση αρκετών εφημερίδων στην Γερμανία και στην Αγγλία, εναντίον του "φαινομένου" (δήθεν & τάχα!) του κόμματος αυτού, έχει καταστεί πλέον ένα άνοστο εντελώς, κακότεχνο "σήριαλ"! (Έλυσαν όλα τα προβλήματά τους εκεί και ασχολούνται τόσο πολύ συχνά, με την Χ.Α. και τα "δικά μας"; Ή έτσι "πρέπει" να παίζουν το "βιολί";)Το μετά έχει "ζουμί", που δεν μας το λένε!
Το... τουρκοκάναλο αυτό, που λέτε, έχει καταστεναχωρηθεί και έχει πάθει σχεδόν "κατάθλιψη" απο τον καϋμό του!
Φαντασθείτε ότι, ο κύριος διευθυντής ειδήσεων, του "μεγκάλου" Σουλεϊμάν, έ, συγγνώμη του "μεγκάλου" καναλιού θέλαμε να πούμε, ονομάζεται Χρήστος Παναγιωτόπουλος! Και όπου βρεθεί και όπου "σταθεί", "κλαψουρίζει" και παραπονείται, ο "φουκαράς"...
Γνωρίζετε τον κ. διευθυντή;
Είναι ο αδελφός του "κόκκινου Πάνου" ή μάλλον "κόκκινου Νάνου"!
Του κ.υπουργού Εθνικής(;) Αμύνης "μας"! (ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ", ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ, ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ....)
Μάλιστα κάποιες κακές, πολύ κακές γλώσσες, "καταπράσινης" αποχρώσεως, διαδίδουν πώς ο κύριος διευθυντής Χρήστος, είναι πολύ ευκατάστατος, αλλά τυγχάνει ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ, οπαδός του Σύριζα(!!!!!!!) και του νεαρού Αλέξη!
Και το κερασάκι στην τηλεοπτική μας και πολιτική μας, εντελώς κακόγευστη, "τούρτα";
Ήταν και σύζυγος της κυρίας Όλγας...
 Τής "θυμωμένης" και μονίμως "μουτρωμένης" κυρίας Όλγας...
Κάτι "συμπτώσεις"...
"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...